Corona Update

Beste klanten,

Goed nieuws, vanaf 18 mei is er een nieuwe versoepeling in de Corona maatregelen. We mogen weer starten met de groepslessen (enkel in de buitenlucht).

Lees verder

Ponykampen 2020

Meld je aan voor één van de ponykampen die dit jaar worden gehouden.
Je kunt dit doen door het invullen van het inschrijfformulier op de website of persoonlijk in de kantine van Pacha's Hoeve. De kampen zijn voor ervaren en onervaren ruitertjes vanaf 4 jaar en ben je 12 jaar of ouder, dan mag je mee deelnemen aan de bosritten.

Tijdens de ponykampen worden de kinderen verzorgd van 9 tot 16 uur!!
Voor meer informatie, neem gerust contact op met Wendy of Franco.

Lees verder

2 Daagse kamp 2020

Meld je aan voor het 2 daagse kamp dat in augustus plaatsvind.
Je kunt dit doen door het invullen van het inschrijfformulier op de website of persoonlijk in de kantine van Pacha's Hoeve. Het kamp is voor gevorderde met pit +12 jaar!

Je kunt kiezen voor met eigen paard of met een manege paard deel te nemen!! Voor meer informatie, neem gerust contact op met Wendy of Franco.

Lees verder

Carnaval wedstrijd 2019

Meld je aan voor de Carnaval wedstrijd voor alle Pacha's Hoeve ruiters zowel beginners als gevorderden op zondag 24 maart 2019. Er zijn prijzen voor de mooist verkleden en beste proef. Verkleed is niet verplicht en aandenken voor iedereen! Inschrijving tot zaterdag 23 maart in de kantine.

Lees verder

Kerst dagkamp 2017

Meld je aan voor het Kerstkamp op donderdag 28 december 2017.
Je kunt dit doen door het invullen van het inschrijfformulier op de website of persoonlijk in de kantine van Pacha's Hoeve. Deze kamp zijn voor ervaren en onervaren ruitertjes vanaf 4 jaar en ben je 12 jaar of ouder, dan mag je mee deelnemen aan de bosritten.

Tijdens het Kerstkamp worden de kinderen verwacht van 9.00 tot 16.00 uur!!
Voor meer informatie, neem gerust contact op met Wendy of Franco.

Lees verder